10 december 2012
Buiten De Zone komt terug! Vanaf zondag 16 december 2012 beginnen de heruitzendingen, op Canvas om 19.00u.

18 november 2012
Franske is back: in Quiz me Quick!  De cameo van Franske is een knipoog naar 'Buiten De Zone' fans.

11 september 2010
Wij, fans van het eerste uur hoeven niet meer terug te grijpen naar onze oude videocassettes of YouTube. De dvd is een feit.

28 augustus 2010
Het nieuws dat de DVD eraan komt, heeft het bezoek zienderogen doen toenemen op de site. Een goede gelegenheid om hier en daar wat aanpassingen te doen. Onze berichtenbar liet al eens wat steken vallen en daarom hebben we een nieuwe geplaatst. De oude berichtjes zijn jammer genoeg niet kunnen meeverhuizen.

25 augustus 2010
De financiële onderhandelingen om ‘Buiten De Zone’ op dvd uit te brengen zijn eindelijk rond. Een officiële releasedatum wilde Eyeworks echter nog niet kwijt.

25 Januari 2008
Rwina, Mechelse allochtonen centraal in nieuwe Eén-serie. “Rwina” is een humoristisch tv-programma waarin sketches op een grappige en zelfrelativerende manier de gelijkenissen en de verschillen tussen mensen van allerlei culturen laten zien. Voor Eén werden vijf afleveringen gemaakt van elk 25 minuten. De reeks toont jongeren - allochtonen én autochtonen - die samenleven in de stad Mechelen. Alle personages hebben een eigen karakter en worden als individuen in beeld gebracht. Het is een wervelend geheel van uit het leven gegrepen gebeurtenissen dat dankzij de ‘streetstyle’-cameravoering niets van zijn spontaniteit verliest. Nu eens grappig, dan weer wat ernstiger, maar steeds met de nodige (zelf-)relativering. Hun alledaagse belevenissen zien we vanaf maandag 17 maart 2008 op Eén. Het belooft een sketchprogramma te worden dat zou aanleunen bij het jongerenprogramma Buiten de zone.

22 Januari 2008
Sinds heden hebben we een nieuw gastenboek op onze website. Het nieuwe gastenboek bied wat voordelen voor de gebruikers. Je kan naast het klassieke schrijven nu ook een webcam videoberichtje achterlaten. Ken je een goede mop, wil je gekke bekken trekken?, een imitatie doen van Raf, Robin, Ubi, Merel, Roxanne, Fransken, Ludo,… Een smeekbede aan het adres van de VRT voor een heruitzending of voor een DVD?  Je kan een opname starten en een welgemeende felicitatie inspreken. Er is bij "voeg een bericht toe" een link, bevestig het gebruik van je webcam, druk record en je bent aan het opnemen. Daarna kan je het opgenomen bericht bekijken en eventueel toevoegen aan het gastenboek. Zever er dus maar op los!

5 Januari 2008
Gezocht: Technische ondersteuning voor het forum op basis van vrijwilligheid. Omdat er een aantal dingen staan te wachten hebben we hulp nodig op technisch gebied van iemand die verstand heeft van het programma phpBB. Heb je af en toe wat tijd over en wil je een steentje bijdragen aan het forum laat het weten!

11 November 2007
De uitzending van het nieuwe VRT-fictieproject "Rwina" (Buiten De Zone kloon) laat op zich wachten. Normaal ging deze humorreeks over de dagelijkse belevenissen van een groep allochtone jongeren, vanaf begin november 2007 elke zondag om acht uur op Eén te zien zijn. Maar die plannen nu zijn geschrapt. In de plaats worden er herhalingen van De Bovenste Plank uitgezonden. Wanneer de vijf afleveringen van het eerste seizoen van Rwina (wat een werktitel is) het scherm halen, is voorlopig niet bekend.

4 Augustus 2007
Voor iedereen die het jammer vind dat de reeks van YouTube is verdwenen. Bij "downloads" staat het volledige eerste seizoen van Buiten de Zone. (met dank aan Simon voor de tip!)

2 Augustus 2007
Buiten de zone is via Telenet én Belgacom digitale tv te bekijken via "het archief" van één. Gewoon kijken in je tv-theek, bij ketnet a la carte, BDZ reeks 1 en 2 (elk 10 afleveringen). Het wordt verkocht als pay per view voor 1 euro per stuk. (met dank aan: Louka)

17 Juli 2007
VRT komt met allochtone ‘buiten de zone’ kloon op één?! Het belooft een sketchprogramma te worden in het genre Buiten de zone.Top of flop? Discussieer mee op het BDZ-forum!

17 November 2006
Hier en daar kan je geluidsfragmenten horen bij een muis over link. Die worden aangeduid met de kleine rode speaker.

15 November 2006.
De navigatie structuur ff aangepast. De nieuwe schermen (pop windows) bij de links verschijnen gepositioneerd, waardoor het navigeren nu vlotter verloopt.

7 November 2006.
Forum staat nu online en er zijn al enkele onderwerpen. Dit zal de komende dagen, weken, maanden nog uitbreiden.

6 November 2006.
Wat zou deze site zijn zonder forum? De eerste stap is gezet, het is geïnstalleerd... De lay-out moet nog wat aangepast worden, en er moeten nog wat onderwerpen komen.

31 Oktober 2006.
Sinds vandaag staat de site online, er wordt aan gewerkt, want een website is nooit af. Ik heb gekozen voor een Hosting in het verre Dubai. Benieuwd of de Arabieren de aflevering "Betere Tijden" leuk vinden? 8x8+8-8.

Deze pagina is een onderdeel van www.buitendezone.com.